МАСАЖИ ЗА ТЯЛО

ръце поставят вендузи на гръб
МАСАЖИ
Масаж и лечение на проблемни зони
Кликни тук и прочети повече >>

Многогодишният ми опит показва, че адекватната помощ при болков синдром, схваната мускулатура, нервно напрежение и други симптоми, масажът не е достатъчен.
В началото на всеки терапевтичен сеанс се изработва индивидуален план, който съчетава специфични за клиента оздравителни методики. Процедурите са винаги комплексни и адекватни за момента и конкретното състояние на човека. Комбинацията от различни видове масаж и други оздравителни техники е най-ефективна при болки от обездвижване, настинка, травми, стрес, хронични костно-ставни заболявания и др.

МАСАЖИ
Релаксиращ аромамасаж на цялото тяло
Кликни тук и прочети повече >>

Този нежен масаж успокоява нервната система, отстранява последствията от стреса и възвръща усещането за вътрешна хармония. За всеки клиент се приготвя различна бленда от билков маслен извлек и аромамасла.
Съчетанието на тихата нежна музика, аромата на маслото, топлината на атмосферата и умелото докосване гарантира възстановяването след напрегнат ден!

масаж
МАСАЖИ
Терапевтичен масаж на цялото тяло
Кликни тук и прочети повече >>

В резултат от сериозен опит е изработен собствен стил на работа, чрез съчетаване на познания от традиционната китайска медицина, аюрведа, западната натуропатия, арома- и цветотерапията. Само така може да се постигне комплексно оздравително въздействие.
Отстранява се напълно напрежението в мускулите , възстановява се подвижността на гръбначния стълб и ставите, премахват се отоците. Преодоляват се енергийните блокажи и се нормализира потока на жизнена енергия. При редовни процедури се увеличава устойчивостта спрямо ежедневните стресови фактори, подобрява се съня и се възстановява естествената вътрешната хармония на организма. Стимулира се кръвообръщението, микроциркулацията и обменните процеси в кожата, увеличава се притока на кислород и хранителни вещества и се подпомагат кожните регенеративни процеси. Тя се освежава и засиява!
Като резултат тялото е тонизирано, а нервната система успокоена!

хималайска сол
МАСАЖИ
ЛОМИ-ЛОМИ масаж с шайби от хималайска сол
Кликни тук и прочети повече >>

Лятна разновидност на ломи-ломи масажа с горещи камъни. Масажната техника е ломи-ломи, но вместо горещи камъни се използват шайби от хималайска сол. Усещането за отпускане на мускулите и сухожилията е придружено от детоксикиращото действие на солта. В този случай се избягват противопоказанията, които има при топлите терапии.
Един летен разкош!

масаж на гръб
МАСАЖИ
Меден масаж на гръб
Кликни тук и прочети повече >>

Масажът с пчелен мед е древен способ за прочистване на човешкия организъм. Затопля, дренира тъканите в дълбочина и улеснява през порите на кожата да се извлекат натрупаните с години отпадъчни вещества.
Меденият масаж силно тонизира целия организъм. Той е особено ефективен, когато човек по различни причини е изтощен и отпаднал, ако се чувства напрегнат, изнервен или изпитва безпокойство. Прекрасен начин да се загрее тялото при студ и влага.
Нека дадем шанс на здравната профилактика чрез „сладкия“ меден масаж!

лимфен дренаж на крака
МАСАЖИ
Лимфен дренаж „тежки крака“
Кликни тук и прочети повече >>

Лимфният дренаж е нежен масаж, стимулиращ със специфични техники движението на лимфата по лимфните пътища. Скоростта на лимфата се увеличава до 7 пъти.
Лимфната система е част от имунната система на човека и има важна защитна функция. Тя дренира всички тъкани и в нея се утаяват мастноразтворимите токсични материи. Лимфният поток произвежда и част от белите кръвни телца, които смилат и унищожават навлезлите отвън микроорганизми, частици от разрушени клетки и отпадните продукти от обмяната на веществата.
Движението на лимфата зависи изцяло от двигателната активност и позата на тялото, и при днешния заседнал начин на живот, всеки има потребност от редовен лимфодренаж.
Особено наложителен при отоци на краката, разширени вени, „уморени крака”, мек целулит.

МАСАЖИ
Ломи-ломи масаж с горещи камъни
Кликни тук и прочети повече >>

Вулканичните камъни са изключително плътни и имат свойството да задържат топлината продължително време.
Затоплените камъни и ароматерапевтичните масла се комбинират със специален ломи-ломи масаж, прилаган на тихоокеанските острови. Наблюдаван отстрани, масажът напомня плавните движения на китайското бойно изкуство тай дзи цю ан.
Освен усещането за релакс, спокойствие и наслада, този масаж успешно преодолява състоянието на хронична болка в опорно-двигателния апарат, нервното и мускулно напрежение, преумората и стресовия синдром. Улеснява се кръвообръщението и лимфния поток, отстраняват се токсините и се подобрява значително кислородния приток към клетките.
Прекрасен масаж при влажно и студено време!
Резултатът е ведрина, бодрост и чувство за благоденствие! Подходяща терапия за хората с напрегнат ритъм на живот.
За предпочитане е да се изпълнява не по-рано от час след хранене. Не се препоръчва след употреба на алкохол, при високо кръвно налягане и сърдечно-съдови заболявания.

МАСАЖИ
Лимфен дренаж по д-р Воодер
Кликни тук и прочети повече >>

Като следствие от оперативно отстраняване на лимфните възли в подмишнечната ямка и ингвиналната гънка, понякога се получава лимфен застой в ръката или крака. Това не трябва да се допуска! Постепенното сгъстяване на междуклетъчната течност от токсини води до гелообразна маса, която не може да се разнесе! Освен задължителното вътрешно прочистване на лимфата, ежедневните упражнения, позицията на поставяне на крайниците при сън и път, може да се помогне с лимфен дренаж по метода на д-р Воодер. Той повишава до 20 пъти скоростта на движение на лимфата и подпомага намаляване обиколката на крайника. Използват се алтернативни пътища на превеждане на лимфата. Продължителността на масажа се определя индивидуално. Ако е необходимо цялото тяло да се обработва, масажът може да продължи и три часа.

МАСАЖИ
Скалп масаж
Кликни тук и прочети повече >>

Според традиционната китайска медицина, всички ян меридиани се събират в главата. Очите, ушите, устата, свързват вътрешността на тялото с външната среда. По тези причини симптомите на много заболявания се проявяват в главата.
Скалп масажът подпомага преодоляването на главоболието, което може да има различен характер и различни причини.
Има ефект на „разпръскващ вятър”, прогонва болката и отпушва меридианите.
Прекрасен масаж при болка в главата и преумора. Използват се акупресурни точки и специални масажни движения за окосмената част на главата. Може да се изпълни сух или маслен масаж.

МАСАЖИ - АВТОРСКА ТЕРАПИЯ
Антицелулитна терапия с Шуслерови соли
Кликни тук и прочети повече >>

Искате да се справите с целулита, но имате алерии или предпочитате максимално изчистена козметика? Тогава за вас е авторската ми антицелулитна терапия, разработена с използване на шуслерови соли. Терапията включва лимфен масаж по д-р Воодер, боди репинг и масаж с магнитно-ролков масажор. Като бонус – масаж на уморените стъпала.
Една релаксираща, отпускаща терапия, повлияваща оточността на цялото тяло, справяща се с целулитните натрупвания.

каламия
МАСАЖИ
Атицелулитен вакуумен, магнитно-ролков масаж
Кликни тук и прочети повече >>

През последните години като най-ефективен апаратен метод за антицелулитно лечение се наложи технологията, базираща се на едновременно въздействие чрез вакуум и омачкване на проблемните зони.
Работната глава на апарата, с който се извършва масажа, е снабдена с три движещи се магнитни ролки. Има устройство, създаващо регулиран вакуум. Кожата едновременно се повдига чрез вакуума и се подлага на енергичен масаж посредством ролките. Така успешно се разбиват мастните и целулитни депа. Комбинира се с ръчен дренаж. Постоянният магнит, от който са изработени ролките спомага за възстановяване на колагеновите и еластинови влакна, което има стягащ ефект върху кожата.

За изпълнение на масажа се използва антицелулитната терапия на Babor, която включва загряващ лосион с активна съставка коприва и липоразграждащ лосион.
В резултат на това се активира кръвната и лимфната циркулация на цялото тяло, подобрява се метаболизма на тъканите, елиминират се токсините, кожата става видимо по-гладка и стегната.
Резултатите са забележителни и при твърд и при мек целулит, и при общо напълняване. Тялото се моделира успешно точно на проблемните зони.