Курс за Женско Здраве

Здравейте,момичета на 20 и на четири пъти по 20!

С радост и вдъхновение споделям с вас невероятната еволюция, която преминах през последните три години. Този период беше време на откриване и поглеждане вътре в себе си, на обогатяване с нови знания и на свързане  със скритите дълбини на подсъзнанието ми. Всичко това прерасна в усещане за пълнота и структуриране, което ме доведе до момента, в който съм готова да ви представя нещо наистински специално.

И така, с гордост ви представям  Първият си Проект, който е плод на моите опит и страст. Този проект събира всичко, което обичам и в което вярвам – Курс за Женско Здраве.

В света, изпълнен с бързи ритми и предизвикателства, е от съществено значение да се грижим за себе си и своето здраве.

Курсът се провежда в малка, интимна група от само осем дами, за да ви осигури най-доброто внимание и индивидуален подход. Продължителността му е 4 сесии от по 3 часа.

Целта е да ви науча на Хормоналната йога терапия за жени на Дина Родригес – практика, която ще ви помогне да откриете баланса и хармонията в себе си.

Освен това курсът включва:

  • Майсторството на самомасажа на гърдите, за да поддържаме здравето им и да направим профилактика срещу рака на гърдата
  • Магията на моксата и схемите за женско здраве и подсилване на имунитета
  • Секретите на самомасажа с вендузи за лице, водещ до свежа, младежка, здрава кожа, без отоци.
  • Изкуството на четковия масаж на тялото, вдъхновяващо начало на всяко утро.

Всички тези иновативни методи с лекота могат да бъдат интегрирани в ежедневието ни, придавайки му цветна палитра от здраве и радост.

Хормоналната йога е прекрасна практика, която ви предизвиква да я включите в 4-5 от дните си. Искам да ви науча как да я играете правилно, за да се възползвате максимално от нейните ползи. Дина Родригес създава практиката на 60 годишна възраст, когато вижда, че играейки йога цял живот, няма проблеми със страничните ефекти от менопаузата. Създава я, за да подпомогне жените в зрялата им възраст, но започвайки  да изследва резултатите вижда, че помага на жените през всички етапи от развитието им. Помага не само за възстановяване на женските хормони, но и подкрепя щитовидната жлеза и хипофизата. Имах привилегията през 2017 година да присъствам на нейното обучение във Прага. Сега Дина е на 100 години и е още активна, но вече не пътува, живее си в Бразилия и помага да се създаде сайт.

Самомасажът на гърдите става ритуал, за който отделяме два пъти седмично само по 5 минутки – миг, в който даваме обич и грижа на тялото си.

Четковият масаж на тялото отнема 5 минути два пъти седмично, а самомасажът с вендузи на лицето десетина минути само веднъж седмично. Тези практики ни даряват  с по-стегнато тяло и младежка кожа на лицето.

Мокса терапията се ползва при нужда и съм щастлива да ви я представя като метод, което се ползва като бърза помощ, но може да  решава и хронични проблеми, предизвикани от студ и липса на енергия.

Този Проект не е просто Курс – това е пътуване към вдъхновение и по-добро здраве.

Създадох за вас прекрасни помощни материали, за да ви напомнят за практиките, които разучаваме.

Да не забравя и  общността във Вайбър, където  ви насочвам, споделям още материали, подкрепям и отговарям на въпросите ви.

Проектът вече стартира през юни, а сега с нетърпение готвим новите групи за септември и октомври. В София се подготвя група за септември, а във Варна ще го осъществим във втората половина на октомври.

И това е само началото – Пловдив, Карлово и много други красиви места ще бъдат свидетели на нашата мисия за по-добро женско здраве!

Ето някои отзиви от юнския курс:

Благодаря ти, Бойче за ценния курс. Не бих могла да подредя по важност уменията и знанията, които придобих. Ще използвам всичко. Мисля, че всички техники са приложими и не отнемат много време. Хормоналната йога изисква повече посветеност, но вече имаме аудио запис.

Беше полезно и приятно прекарано време. Имаше спокойствие и лекота Лъчезара

 

Още от първия миг, в който ми съобщи за намерението си за курса, знаех, че ще дойда. От дългогодишните ми посещения при теб бях добре запозната с  вълшебното действие на женския масаж, моксата и вендузките и предложението да ни научиш да си ги правим сами беше напълно неустоимо. 🙂

Не бях практикувала хормоналната йога и имах голям интерес и към нея. Идеята за малка група с ясен фокус към практиката беше повече от добра. Научих много и усетих ефектите от хормоналната йога терапия още по време на курса – за мен лично се отразиха в подобряване състоянието на бъбреците и органите в малкия таз.

Смятам да прилагам лимфния дренаж от женския масаж – за ръцете, шията и гърдите. Също така да работя с точките и с моксата, когато е приложима.

По-нататък ще включа и вендузките да лице. 😁

Информацията беше поднесена много достъпно и най-вече подробно. Онагледяването със схеми беше изключително полезно и всички печатни материали, които ни предостави спомогнаха за разбирането и запомнянето на техниките.

Подкрепата ти във Вайбър групата и всички постове, които публикуваше бяха много вдъхновяващи и мотивиращи! ❤️

Сигурна съм, че всяка от нас ще си ги ползва и занапред. Благодаря ти от сърце за уютното пространство, което създаде и за безценното знание, което сподели така щедро с нас! 🙏🌹🍀☀️❤️Прегръщам те!  Стела

 

Вярвам, че всяка една от вас заслужава да се погрижи за себе си и да открие нов начин за по-пълноценен и здравословен живот.

Сбъдвайте се и разцъфвайте, приятели! Нека заедно направим първата стъпка към по-здравословно, по-балансирано и по-вдъхновяващо бъдеще!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *