Крем Каламия за разширени капиляри с масло от роза Дамасцена

рози, крем каламия
Нежна, но дълбоко проникваща ефективна смес от роза Дамасцена от полята на Карлово, висококачествен Екстра Върджин зехтин от Италия и пчелен восък от ферми в Средногорието. Специално за вас бутиково издание, защото масленият извлек от прясна Роза Дамасцена ограничава направата му в рамките на 20 дни в годината. С широко въздействие върху организма, особено при разширени и спукани капиляри, разширени вени, хемороиди, напукани пети.
„Аз съм Любов. Всичко, което ме заобикаля, и всичко което привличам към мен, е Любов. Аз се вглеждам навътре в себе си и обичам всички свои аспекти точно такава, каквато съм. Аз привличам в своя живот Радостта, Любовта и Щастието и се чувствам прекрасно“ – това е утвърждение, което може да използваме, когато нанасяме върху тялото си крема Каламия.
Лечебни свойства на съставките:
Роза Дамасцена от полята на Карлово: розовото масло е Царицата на маслата. Няма друго масло с толкова широкоспектърно действие на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво! Свързва се със Сърдечна чакра, с планетата Венера, с женската Ин енергия. Тясната връзка със сърцето помага за тонизиране на сърдечната функция, стимулира кръвообращението, отстранява застойните явления, повишава тонуса на капилярите. То е едно от най-антисептичните масла. Това, в съчетание с неговите леко тонизиращи и успокояващи свойства и с въздействието му върху капилярите, го прави подходящо буквално за всички типове кожа. Изключително полезно е за повехнала, суха или чувствителна кожа и за всякакви зачервявания и възпаления. При съчетание със зехтин води до емоционален покой и възстановяване.
Висококачествен Екстра Върджин зехтин от слънчева Италия: забавя клетъчното стареене, хидратира, омекотява и заздравява кожата. Успокоява раздразнена, зачервена кожа. Помага за бързо зарастване на рани, действа обезболяващо и противовъзпалително. Не се разгражда на температурата, която се достига при извличането на маслен извлек на водна баня.
Пчелен восък от ферми в Средногорието: изключително чист, природен пчелен продукт, който запазва качествата си хиляди години. За това може да се ползва за консервант на кремове. Регенерира клетките и тъканите, има антибиотично действие, омекотява твърдата и загрубяла кожа, подобрява кръвообращението.
С огромна молба се обръщам към всеки, който реши да използва крема Каламия! Иска ми се да събера емпиричен материал за действието му. Моля да снимате проблемните места, които решите да третирате преди и после, след въздействието на крема. Така ще имам основание догодина да заинтересувам производител и да направя по-големи количества.
Дарение: 20 % от цената на крема искам да даря на Ани Пешева, която има нужда от помощ, за да издаде поредната си много полезна книга – „Лечебните храни в китайската медицина“, където е събрала информация за много подправки и билки – български и китайски. Така и вие ще станете съпричастни с този практичен и полезен проект!
С огромна благодарност за доверието:
Бойка Каламова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *